De Technologieco van de mangosoftware, Ltd is een Microsoft Verklaarde Partner (MCP), aangezien een met een prijs bekroonde verkoper van uw favoriete software, Ons doel de beste prijzen moet aanbieden, en ervoor zorgen dat u het beste product vindt om uw behoeften te passen.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenComputersoftwaresysteem

Van de het Systeemvergunning van de vensterscomputersoftware van het Microsoft Projectvisio Zeer belangrijke de Toegangs 2019 Norm

Van de het Systeemvergunning van de vensterscomputersoftware van het Microsoft Projectvisio Zeer belangrijke de Toegangs 2019 Norm

Windows Computer Software System License Key Microsoft Project Visio Access 2019 Standard
Windows Computer Software System License Key Microsoft Project Visio Access 2019 Standard Windows Computer Software System License Key Microsoft Project Visio Access 2019 Standard Windows Computer Software System License Key Microsoft Project Visio Access 2019 Standard

Grote Afbeelding :  Van de het Systeemvergunning van de vensterscomputersoftware van het Microsoft Projectvisio Zeer belangrijke de Toegangs 2019 Norm Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: De Toegangs 2019 Norm van projectvisio
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1piece
Prijs: please contact us
Verpakking Details: Stukken
Levertijd: 1-5days
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000pieces/days
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: De Toegangs 2019 Norm van projectvisio Type: Besturingssysteem
Versietype: Vensters
Hoog licht:

computersoftwaredownload

,

systemen en software

Microsoft Project/Visio/Code van de Toegangs 2019 de Standaardactivering

 

Gelieve te verlaten een bericht om ons te vertellen wat wenst u, kunt u Project 2019 kiezen norm, de Norm van Visio 2019 en Toegangs 2019 norm, zijn zij drie verschillende software.

 

 

 

Microsoft Project Standard 2019 - Volledige Kleinhandelsversie - met 64 bits met 32 bits - Onmiddellijke Download

 

Slimme opstelling

 
Snel opstarten Het Aan de slag scherm loopt u door basismogelijkheden, als het met elkaar verbinden van taken en het creëren van een chronologie, om u te helpen opstaan snel te verzenden.
Best-in-klassenmalplaatjes Gebruik één van de vele pre-gebouwde malplaatjes van binnen Project Professional en op Office.com om toegang tot de plannen van het best-in-klassenproject te krijgen.
Intuïtief onderzoek Gebruik Tell me onderzoeks bar-norm over het meeste Bureau product-om nuttige eigenschappen in Project snel te vinden zodat kunt u efficiënter werken.
   

Het krachtige plannen

 
Vertrouwde grafieken Gebouwd voor professionele projectleiders, biedt het Project Professional vertrouwde hulpmiddelen, zoals Gantt-diagram aan, om u gemakkelijk te helpen programma's tot stand brengen en opleidingstijd te verminderen.
Slimme automatisering Verminder ondoelmatigheden met geautomatiseerde eigenschappen. Auto-bevolk begin en einddata op gebiedsdelen wordt gebaseerd, en gebruik de Taakinspecteur om efficiëntere taak te identificeren en regelingen te van middelen voorzien die.
Veelvoudige chronologie De ingebouwde veelvoudige chronologie helpen u visueel complexe programma's vertegenwoordigen en alle aspecten van een project begrijpen. Gemakkelijk aandeelchronologie die vertrouwde Bureauhulpmiddelen zoals PowerPoint met behulp van.
Intuïtieve basislijnen U kunt basislijnen gebruiken om beslissers te helpen daadwerkelijke vooruitgang volgen en vergelijken bij het oorspronkelijke projectplan.
   

Geoptimaliseerd taakbeheer

 
Gevisualiseerde verhoudingen De taakweg die in Gantt-diagramhulp u benadrukken begrijpt de verhouding onder taken en identificeert zich die aan het succes van het project kritiekst zijn.
Wat-als plannend Vastgestelde taken aan „inactief“ en looppas wat-als de scenario's om de best-fit taken te bepalen zonder uw volledig project opnieuw te creëren plannen.
Gesynchroniseerde taaklijsten Met de synchronisatie van de taaklijst, kunnen de teamleden hun taken in SharePoint bijwerken, en de gegevens zullen in Project Professional verschijnen.
   

Middelbeheer

 
Geconsolideerde mening Consolideer al uw potentiële projectmiddelen in één enkele mening zodat de middelmanagers middelen over gestandaardiseerde gegevens kunnen vergelijken om best-fit teams te bouwen.
Geoptimaliseerde middelen De Teamplanner helpt u en potentieel identificeren bevestigen die kwesties van middelen voorzien die het programma konden beïnvloeden.
   

Geïntegreerde samenwerking

 
Skype voor Zaken De geïntegreerde communicatiemiddelen zoals Skype voor Zaken maken het gemakkelijk samen te werken gebruikend stem, video, of praatje binnen Project, die de behoefte elimineren om tussen apps te schakelen.
Verbonden apps Kopieer gemakkelijk informatie van Project en kleef het in vertrouwde Bureautoepassingen zoals PowerPoint en Word. En OneDrive voor Zaken verstrekt handige opslag voor projectartefacten.
Samenwerkingswerkruimten Creeer een specifieke projectplaats om informatie-status updates, gesprekken, en project te delen chronologie-zodat informeerde het verblijf van teamleden.
Project de Online Premie en synchronisatie van de Projectserver De programma's van het synchronisatieproject professional 2016 met Project Online Premie en Projectserver 2016.
   

Betere besluitvorming

 
Projectrapporten De krachtige ingebouwde rapporten, zoals het Overzicht van Burndown en van het Middel, kunnen u helpen inzicht bereiken, informatie meedelen aan bewaarders, en resultaten bereiken.
   

Bureauopslag

 
Bureau toe:voegen-ins Bezoek de nieuwe Bureauopslag om Bureau toe:voegen-ins te krijgen dat de functionaliteit van Project uitbreidt om uniek bedrijfs en projectprobleem op te lossen

 

 

Van de het Systeemvergunning van de vensterscomputersoftware van het Microsoft Projectvisio Zeer belangrijke de Toegangs 2019 Norm 0

Contactgegevens
Mango software Technology Co,Ltd

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons