De Technologieco van de mangosoftware, Ltd is een Microsoft Verklaarde Partner (MCP), aangezien een met een prijs bekroonde verkoper van uw favoriete software, Ons doel de beste prijzen moet aanbieden, en ervoor zorgen dat u het beste product vindt om uw behoeften te passen.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenVensters 10 pro Zeer belangrijke Code

Echt Microsoft Windows 10 Professionele COA-Stickerwinst 10 prosleutel

Echt Microsoft Windows 10 Professionele COA-Stickerwinst 10 prosleutel

Genuine Microsoft Windows 10 Professional COA Sticker win 10 pro Key
Genuine Microsoft Windows 10 Professional COA Sticker win 10 pro Key Genuine Microsoft Windows 10 Professional COA Sticker win 10 pro Key Genuine Microsoft Windows 10 Professional COA Sticker win 10 pro Key Genuine Microsoft Windows 10 Professional COA Sticker win 10 pro Key Genuine Microsoft Windows 10 Professional COA Sticker win 10 pro Key Genuine Microsoft Windows 10 Professional COA Sticker win 10 pro Key

Grote Afbeelding :  Echt Microsoft Windows 10 Professionele COA-Stickerwinst 10 prosleutel Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: Vensters 10 Pro
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1piece
Prijs: $20pieces
Verpakking Details: Stukken
Levertijd: 1-8days
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000pieces/day
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Vensters 10 Pro Garantie: Lifttijd
merk: Microsoft schiptijd: Binnen 24 uur
Shipway: DHL Taal: multitaal
Pakket met inbegrip van: coasticker
Hoog licht:

Vensters 10 Proproductsleutel

,

vensters 10 proactiveringssleutel met 64 bits

Echt Microsoft Windows 10 Professionele COA-Stickerwinst 10 prosleutel
 

Vereiste Bewerker1 GHz bewerker of sneller
Vereist Geheugen1 GB RAM voor met 32 bits; 2 GB voor 64 bits
Vereiste Harde schijfruimteTot 20 GB beschikbare vasteschijfruimte
Vereiste videokaartbeeldschermresolutie 800 x 600 of hoger. DirectX® 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurder
Vereiste connectiviteitInternettoegang (de prijzen kunnen van toepassing zijn)
Andere systeemvereistenMicrosoft-account voor sommige eigenschappen wordt vereist die. Het letten op DVDs vereist afzonderlijke playbacksoftware

Beschrijving
Alle eigenschappen van Vensters 10 Pro plus bedrijfsfunctionaliteit voor encryptie; verre login; het creëren van virtuele machines; en meer.
Veiliger
Houd uw dossiersbrandkast met BitLocker, en breng dezelfde veiligheid op verwijderbare opslagapparaten met BitLocker ertoe om te gaan. Vensters 10 Pro omvat Windows Defender-ook Antivirus, die de macht van de wolk, de brede optica, machine het leren, en gedragsanalyse om uw apparaten tegen het te voorschijn komen te beschermen, verfijnde bedreigingen gebruikt. Plus, verzekeren automatische updates1 u volledige, aan de gang zijnde bescherming tegen huidige en toekomstige bedreigingen hebt.
Extern bureaublad
Login aan uw PC of de tablet en heeft toegang vrijwel overal tot uw veilig dossiers, omslagen, en apps van. Allen u wenst is een een verbinding en Extern bureaublad van Internet. Het begin die een document in het bureau uitgeven, houdt werkend aan het in de koffiewinkel op uw telefoon, en eindigt omhoog op uw huispc.
Venstersinkt
Vang grote ideeën alvorens zij weg met Venstersinkt uitglijden. Heb toegang snel tot een Werkruimte van de Venstersinkt met de klik van een digitale pen of recht van uw taskbar. U kunt de Inktwerkruimte zelfs uittrekken alvorens het programma te openen. En krachtig paar het inkten met Bureau en andere apps voor het slimme nota nemen, gemakkelijke documentprijsverhoging, en het nauwkeurige schetsen of trekken.
Vensters Hello
Teken binnen aan uw Venstersapparaten met Vensters Hello in minder dan 2 seconde-3 keer sneller dan een wachtwoord. De gezichts of vingerafdrukerkenning verleent onmiddellijke toegang, en u hebt altijd de optie om een SPELD als steun te behouden. Het is de onderneming-rang manier om Venstersapparaten veiliger te houden.
Bureau
De multitasking eigenschappen van Vensters 10 paar volkomen met Bureau. U kunt schikken het uw scherm nochtans u wil. Slaag veelvoudig Bureau apps en gemakkelijk doc. op het één scherm, en moeiteloos onverwachte tot vier van hen erin om uw werkruimte te optimaliseren. U kunt de gedeelde rand van gebroken apps aan ook glijden waar u het wilt, gemakkelijk resizing beide apps in één enkele motie.
Microsoft-Rand
Microsoft-de Rand is snellere, veiligere die browser voor Vensters 10 wordt gebouwd. Het heeft voor het moderne Web geoptimaliseerd, maar nog compatibel met erfenis apps en plaatsen geweest. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel uw markeringen met anderen. Gebruik de lezingsmening om afleiding te elimineren zodat kunt u efficiënter werken. Er is ook een betere adresbalk om u te helpen dingen sneller vinden.
Cortana
Cortana is uw persoonlijke digitale medewerker. Zij kan berichten over benoemingen en uiterste termijnen verstrekken, documenten voorstellen u voor een aanstaande vergadering kunt vereisen, en uw groepsagenda synchroon houden. Creeer me gemakkelijk, wijzig, en open lijsten met enkel uw stem. En Cortana integreert met andere Windows-app, zoals Kleverige Nota's, foutloos Inktherinneringen, en Microsoft-Taakgebeurtenissen.

Wat is het Verschil tussen Vensters 10 Pro en Vensters 10 Huis?
 
Vensters 10 wordt Huis geconcentreerd op de consument, Vensters 10 is Pro meer daar voor de hoofdgebruikers en die die kleine tot middelgrote ondernemingen in werking stellen. Dit kan in de geavanceerde die veiligheidseigenschappen worden gezien in het Propakket worden gevonden. De beetjekast is een integraal onderdeel professionele niveauwindows-besturingssystemen sinds Uitzicht geweest. In Vensters 10 heeft Promicrosoft tot sommige fijne aanpassingen aan de dienst gemaakt.
 
Zoals u van een Proversie zou denken is er ook steun voor Externe bureaubladen, virtualisatie, het Beheer van het Groepsbeleid en toegang tot Vensters 10 Bedrijfsopslag. Microsoft maakt een lijst ook van de capaciteit om zich bij Azuurblauw Active Directory, met een eenmalige aanmelding aan te sluiten te betrekken ontvangen apps, plus steun voor zich het aansluiten van een bij domein.
 
Niet zeker als Vensters 10 voor u juist is? Voel vrij om ons voor nadere informatie te contacteren. Hier pride wij op onze betrouwbare reputatie en beste klantenservice.
 
Echt Microsoft Windows 10 Professionele COA-Stickerwinst 10 prosleutel 0
Echt Microsoft Windows 10 Professionele COA-Stickerwinst 10 prosleutel 1
Echt Microsoft Windows 10 Professionele COA-Stickerwinst 10 prosleutel 2Echt Microsoft Windows 10 Professionele COA-Stickerwinst 10 prosleutel 3
 

Om het even welke belangen, pls contacteren me:
 

 
wechat/Skype: 85253776975

 

Contactgegevens
Mango software Technology Co,Ltd

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons