De Technologieco van de mangosoftware, Ltd is een Microsoft Verklaarde Partner (MCP), aangezien een met een prijs bekroonde verkoper van uw favoriete software, Ons doel de beste prijzen moet aanbieden, en ervoor zorgen dat u het beste product vindt om uw behoeften te passen.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenMicrosoft Windows Server 2016norm

OEM van internationale aanvraagwindows server scheiden de Standaarddoosvensters 2019 DVD-Pak

OEM van internationale aanvraagwindows server scheiden de Standaarddoosvensters 2019 DVD-Pak

International Application Windows Server Standard OEM Box Windows Sever 2019 DVD Pack
International Application Windows Server Standard OEM Box Windows Sever 2019 DVD Pack International Application Windows Server Standard OEM Box Windows Sever 2019 DVD Pack International Application Windows Server Standard OEM Box Windows Sever 2019 DVD Pack International Application Windows Server Standard OEM Box Windows Sever 2019 DVD Pack International Application Windows Server Standard OEM Box Windows Sever 2019 DVD Pack

Grote Afbeelding :  OEM van internationale aanvraagwindows server scheiden de Standaarddoosvensters 2019 DVD-Pak Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: USA/Ireland/Singapore/Puerto Rico/Duitsland
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: venstersserver 2019
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10pcs
Prijs: skype: mangosoftware01@hotmail.com
Verpakking Details: OEM doos
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 800000 per week
Gedetailleerde productomschrijving
module: Scheid de norm van 2019 Garantie: Leven na activering
Toepassing: Internationaal (Globaal Gebied) Activering: online 100%
Media: DVD met 64 bits Taal: Engels
Hoog licht:

de norm van de Mej.server 2016

,

de standaarduitgave van de venstersserver 2016

Microsoft Windows Server 2019 scheiden de Standaard Standaardoem Doosvensters 2019 DVD-pak

 

Windows Server 2019 Standard64 bits - Vergunning - Kern 16

Geen kwestie waar u uw organisatie wilt nemen - wordt daar met Windows Server - het besturingssysteem dat aan het tempo van uw zaken vernieuwt.

De vensters is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft.

De Windows Server 2019 Standard is het nieuwe wolk-klaar besturingssysteem dat uw huidige werkbelasting terwijl het introduceren van nieuwe technologieën steunt die het aan overgang gemakkelijk maken om gegevensverwerking te betrekken wanneer u klaar bent. Het levert krachtige nieuwe lagen van veiligheid samen met azuurblauw-Geïnspireerde innovatie voor de toepassingen en de infrastructuur die uw zaken aandrijven. Elke aankoop omvat 16 kernvergunningen en kan worden gebruikt om twee Besturingssysteemmilieu's in werking te stellen - of virtueel of fysiek. Als uw server meer dan 16 kernen heeft, zult u extra vergunningen moeten kopen.

 
Windows Server           
         
  Winstserver2008 R2 OEM Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Winstserver 2008 R2-ondernemingsoem Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
Winstserver 2012 standard Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Winstserver 2012 Datacenter Beschikbaar Beschikbaar Nr Beschikbaar
Winstserver 2012 R2-OEM Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
OEM van de winstserver 2016 standard Beschikbaar Beschikbaar Beschikbaar Nr
 

Voorzien van een netwerkeigenschappen

 

1. DHCP: Aangezien de Netwerktoegangsbeveiliging in Windows Server 2012 R2 werd afgekeurd, in Windows Server 2016 het DHCP-DUTJE van rol niet meer steunen
2. DNS:

DNS client: De dienstband – verbeterde steun voor computers met meer dan één netwerkinterface
DNS-server: DNS beleid, nieuwe DDS recordtypen (TLSA, SPF, en onbekende verslagen), nieuwe PowerShell-cmdlets en parameters

Windows Server-de Gateway steunt nu de Generische Verpletterende tunnels van Inkapselings(gre)
IP-adresbeheer (IPAM): Steun voor /31, /32, en /128-subnets; ontdekking van op dossier-gebaseerde, domein-aangesloten bij DNS-servers; nieuwe DNS functies; betere integratie van DNS, DHCP, en IP-adres (DDI) Beheer
3. Netwerkcontrolemechanisme: Een nieuwe serverfunctie, virtuele en fysieke netwerkapparaten en de diensten in datacenter te vormen, te beheren te controleren en problemen op te lossen
Hyper-v Netwerkvirtualisatie: Programmeerbare schakelaar hyper-V (een nieuwe bouwsteen van Microsoft

4. software-bepaalde voorzien van een netwerkoplossing); VXLAN-inkapselingssteun; Microsoft-de Stabilisatorinteroperabiliteit van de Softwarelading; de betere standaardnaleving van IEEE Ethernet.

Hyper-v

OEM van internationale aanvraagwindows server scheiden de Standaarddoosvensters 2019 DVD-Pak 0

EIGENSCHAPPEN VAN WINDOWS SERVER 2019

 

· De clusterreeksen, de nieuwe wolken schaal-uit technologie, is een los-gekoppelde groepering van veelvoudige Failoverclusters: verwerk gegevens, opslag of hyper-samengekomen. De cluster plaatst technologie zal toelaten virtuele machinevloeibaarheid over lidclusters binnen een Clusterreeks en een verenigde opslag namespace over „plaatste“ tot steun van virtuele machinevloeibaarheid.

· Failovercluster zonder NTLM-authentificatie, die failoverclusters om in milieu's toelaat worden opgesteld waar NTLM onbruikbaar is gemaakt.

· De beschermde VM Offlinemodus, Afwisselende HGS en de Beschermde Linux-steun, die u toestaat om HyperV in werking te stellen beschermden virtuele machines op gastheren die aan intermitterende connectiviteit aan hun Dienst (HGS) van de Gastheerbeschermer lijden. De reserve HGS zal u toestaan om een tweede reeks van URLs voor te proberen hyper-V te vormen als het niet de primaire HGS-server kan bereiken.

· Beschermde VM Afwisselende HGS, die u toestaat om HyperV in werking te stellen beschermde virtuele machines op gastheren die aan intermitterende connectiviteit aan hun Dienst (HGS) van de Gastheerbeschermer lijden. De reserve HGS zal u toestaan om een tweede reeks van URLs voor te proberen hyper-V te vormen als het niet de primaire HGS-server kan bereiken.

· Beschermde VM Offlinemodus, die de hoge beschikbaarheidsbelofte verder voor beschermde VMs één stap neemt en u toestaat blijven beschermde VM opstarten zelfs als de primaire gastheer en de reserve HGSs niet kunnen worden bereikt.

· De beschermde VM Beschermde steun van Linux, voor klanten die mengen-OS milieu's in werking stellen, Microsoft steunt Ubuntu, nu Red Hat Enterprise Linux, en SuSE Linux-Ondernemingsserver Beschermde virtuele machines.

· Gecodeerd Netwerk in SDN, die eenvoudig verstrekt om op DTLS-Gebaseerde encryptie te vormen gebruikend het Netwerkcontrolemechanisme om de encryptie van begin tot eind te beheren en gegevens te beschermen aangezien het door de draden en de netwerkapparaten tussen de gastheren. reist, toelatend dat het VM aan VM verkeer binnen VM subnet automatisch wordt gecodeerd aangezien het de gastheer verlaat en het snooping en manipulatie van verkeer op de draad verhindert.   dit wordt gedaan zonder enige configuratieveranderingen in VMs zelf te vereisen.

· De prestatiesgeschiedenis voor Opslagruimten leidt, die toestaan de Beheerders van Directe Opslagruimten gemakkelijke toegang tot historische prestaties en capaciteitsgegevens van hun cluster krijgen.

· Windows Defender ging Bedreigingsbescherming vooruit, die diepe platformsensoren en reactieacties verstrekt, die zicht verstrekken aan geheugen en pit de activiteiten en de capaciteiten van de niveauaanvaller om acties betreffende gecompromitteerde machines in antwoord op incidenten zoals verre verzameling van extra gerechtelijke gegevens, remediating kwaadwillige dossiers te voeren, die kwaadwillige processen enz. eindigen.

· Windows Defender-ATP exploiteert Wacht, die nieuwe reeks de preventiemogelijkheden van het gastheerbinnendringen is, die wordt ontworpen om onderaan het apparaat tegen een grote verscheidenheid van aanvalsvectoren te sluiten en gedrag te blokkeren dat algemeen in malwareaanval wordt gebruikt.

 

 

Om het even welke belangen, pls contacteren me 

 

Nancy 

 

Skype: mangosoftware01@hotmail.com

 

whatsapp: +86 134 2137 4104 

 

Contactgegevens
Mango software Technology Co,Ltd

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons