De Technologieco van de mangosoftware, Ltd is een Microsoft Verklaarde Partner (MCP), aangezien een met een prijs bekroonde verkoper van uw favoriete software, Ons doel de beste prijzen moet aanbieden, en ervoor zorgen dat u het beste product vindt om uw behoeften te passen.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenComputersoftwaresysteem

Echte beste het Home Premiumdvd Sp1 met 64 bits met 32 bits van versiewindows 7, Win7-Huisoem de Codegroothandel van de pakketproductcode nu

Echte beste het Home Premiumdvd Sp1 met 64 bits met 32 bits van versiewindows 7, Win7-Huisoem de Codegroothandel van de pakketproductcode nu

Genuine best version Windows 7 Home Premium DVD 32 BIT 64 BIT Sp1, Win7 Home OEM package Product Key Code wholesale now
Genuine best version Windows 7 Home Premium DVD 32 BIT 64 BIT Sp1, Win7 Home OEM package Product Key Code wholesale now Genuine best version Windows 7 Home Premium DVD 32 BIT 64 BIT Sp1, Win7 Home OEM package Product Key Code wholesale now Genuine best version Windows 7 Home Premium DVD 32 BIT 64 BIT Sp1, Win7 Home OEM package Product Key Code wholesale now

Grote Afbeelding :  Echte beste het Home Premiumdvd Sp1 met 64 bits met 32 bits van versiewindows 7, Win7-Huisoem de Codegroothandel van de pakketproductcode nu Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: De V.S., China, HK, Rusland, Korea, Italië
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: vensters 7 huis
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 pc
Prijs: contact me at : alice@sztxsoft.com
Verpakking Details: OEM pakket
Levertijd: 2-3 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000PCS
Gedetailleerde productomschrijving
Pakket: OEM PKC DVD VERSIE Taal: Engels
Versie: Windows 7 Home Premium Leverancier: Microsoft-Inc.
Betaling: TT WU PAYPAL download: Vrije Online
Garantie: Levengarantie Kwaliteit: beste kwaliteit
Hoog licht:

computersoftwaredownload

,

computersysteemdownload

Echte beste het Home Premiumdvd Sp1 met 64 bits met 32 bits van versiewindows 7, Win7-Huisoem de Codegroothandel van de pakketproductcode nu 

 

 

Windows 7 is het meest gebruikte besturingssysteem dat in achterjuli, 2009 wordt vrijgegeven. Als u probleem met uw huidige lopende vensters 7 in uw systeem hebt en wilt herstellen of Re vensters toen installeren moet u vensters 7 hebben productcode of periodieke sleutel.

 

Microsoft ontwierp Windows 7 om uw PC eenvoudiger te maken - betrouwbaarder te zijn, ontvankelijker en aan makethedingen doet u elke dag op uw gemakkelijkere PC.
De open dossiers en de documenten in enkel twee klikken. Vind vrijwel om het even wat op uw PC enkel door een woord of twee te typen.
De huisgroep maakt het gemakkelijk om een thuisnetwerk tot stand te brengen en elk van uw favoriete foto's, video's, en muziek te delen.

Geniet van de muziek, video's, foto's en van geregistreerde die TV op uw huispc wordt van van de de opgeslagen terwijl het reizen. Alle uitgaven van Windows XP en Windows Vista kwalificeren u aan verbetering.
Alles u vereist voor het werk en het huis met Windows 7-Beroeps, zal u vele Windows XP-productiviteitsprogramma's op Windows XP-wijze kunnen in werking stellen en uw gegevens met automatische steunen gemakkelijk terugkrijgen aan uw huis of bedrijfsnetwerk. U zult met bedrijfsnetwerken kunnen verbinden gemakkelijk en veiliger met Domein samenwerkt. En met vermaakeigenschappen zoals Windows Media Center, is het groot voor huis evenals voor zaken.

 

Allerlei vensters sluiten COA-nu product:

 

Win7 procoa/sticker

Win7 de prosticker van huiscoa

win8.1 procoa/sticker

win10 procoa/sticker:

Win10 de prosticker van huiscoa

 

Windows 7-Home Premium versus Windows 7-Beroeps

Wat zijn de verschillen Professioneel tussen Windows 7-Home Premium en Windows 7?

 

De mensen vragen ons vaak welke versie van Vensters zij voor hun nieuwe PC zouden moeten kopen bouw. In het algemeen Windows 7-heeft de Home Premiumuitgave alles die het meeste eind - de gebruikers zouden voor normaal gebruik van dag tot dag van hun PC nodig hebben. Er is geen gebruik in het betalen extra voor Windows 7-Professional Edition als de toegevoegde eigenschappen van geen voordeel aan u zullen zijn. Hier is een lijst van de belangrijkste verschillen tussen Windows 7-Home Premium en Windows 7-Beroeps.

 

Hoe te om uw netbook aan vensters 7 huispremie te bevorderen?

 

Zou u van meer eigenschappen en flits in Vensters op uw netbook houden? Hier is hoe u uw netbook aan Windows 7-Home Premium kan gemakkelijk bevorderen de gemakkelijke manier.

Het meeste nieuwe netbooks verschepen vandaag met Windows 7-Aanzet, die de goedkoopste uitgave van Windows 7 is. Het is fijn voor vele gegevensverwerkingstaken, en zal al uw favoriete grote programma's in werking stellen, maar het heeft vele aanpassing, multimedia, en bedrijfsdieeigenschappen niet in hogere uitgaven worden gevonden. Hier zullen wij u tonen hoe u uw netbook aan meer volledig-gekenmerkte uitgave van Windows 7 kunt snel bevorderen gebruikend Windows Anytime Upgrade. Ook, als u uw laptop of Desktop aan een andere uitgave van Windows 7 wilt bevorderen, zeg Beroeps, kunt u deze zelfde stappen volgen om het te bevorderen, ook.

Gelieve van nota te nemen: Dit is slechts voor computers die reeds Windows 7 in werking stellen. Als uw netbook XP of Uitzicht in werking stelt, zult u een traditionele verbetering moeten in werking stellen om Windows 7 te installeren.

 

 

Verbeteringsadviseur

Eerst, zorgen uw netbook ervoor kunnen de extra eigenschappen, zoals Aero-glas, in Windows 7-Home Premium steunen. Het meeste moderne netbooks die met Windows 7-Aanzet verschepen kunnen de geavanceerde eigenschappen in Windows 7-Home Premium in werking stellen, maar controleren enkel voor het geval dat. Download de Windows 7-Verbeteringsadviseur (verbinding hieronder), en installeer normaal.

 

Zodra het heeft geïnstalleerd, stel het in werking en klik Begincontrole.

 

De Windows Anytime Upgrade laten u het gebruiken van productcode bevorderen u reeds of één u hebt tijdens het verbeteringsproces kopen. En, het installeert zonder enige downloads of Venstersschijven, zodat werkt het groot zelfs voor netbooks zonder DVD-aandrijving.

Om het even wanneer zijn de Verbeteringen goedkoper dan een standaardverbetering, en voor een beperkte tijd, bieden de uitgezochte detailhandelaars in de V.S. om het even wanneer Verbeteringen aan Windows 7-Home Premium voor slechts $49,99 aan indien gekocht met een nieuwe netbook. Als u reeds een netbook hebt die Windows 7-Aanzet in werking stelt, kunt u of kopen bevordert om het even wanneer pakket bij een detailhandel of koopt online een sleutel tijdens het verbeteringsproces voor $79,95. Of, als u een standaardwindows 7-productcode (hoogtepunt of verbetering) hebt, kunt u om het even wanneer gebruiken het in bevordert. Dit is vooral aardig als u Windows 7 kunt kopen goedkoper door uw school, universiteit, of bureau.

Koop een online verbetering

Om een verbetering te kopen online, gaat de klik „online de uitgave van Windows 7 verkiezen die voor u“ best is.

 

 

Echte beste het Home Premiumdvd Sp1 met 64 bits met 32 bits van versiewindows 7, Win7-Huisoem de Codegroothandel van de pakketproductcode nu 0

 

Echte beste het Home Premiumdvd Sp1 met 64 bits met 32 bits van versiewindows 7, Win7-Huisoem de Codegroothandel van de pakketproductcode nu 1

 

 

 

Echte beste het Home Premiumdvd Sp1 met 64 bits met 32 bits van versiewindows 7, Win7-Huisoem de Codegroothandel van de pakketproductcode nu 2

 

 

Echte beste het Home Premiumdvd Sp1 met 64 bits met 32 bits van versiewindows 7, Win7-Huisoem de Codegroothandel van de pakketproductcode nu 3

 

 

 

Om het even welke behoefte, om hier indien me hier te contacteren:

 

Skype: leef: 3727bb2dfe533eff

 

Whatsapp/Wechat: 008615012696760

 

E-mail: alice@sztxsoft.com

 

 

Contactgegevens
Mango software Technology Co,Ltd

Contactpersoon: Alice

Tel.: +8615012696760

Direct Stuur uw aanvraag naar ons