De Technologieco van de mangosoftware, Ltd is een Microsoft Verklaarde Partner (MCP), aangezien een met een prijs bekroonde verkoper van uw favoriete software, Ons doel de beste prijzen moet aanbieden, en ervoor zorgen dat u het beste product vindt om uw behoeften te passen.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenMicrosoft Windows Server 2016norm

Originele de Vergunningssleutel van Standard 100% van de activerings Online Microsoft Windows Server 2019

Originele de Vergunningssleutel van Standard 100% van de activerings Online Microsoft Windows Server 2019

Activation Online Microsoft Windows Server 2019 Standard 100% Original License Key
Activation Online Microsoft Windows Server 2019 Standard 100% Original License Key Activation Online Microsoft Windows Server 2019 Standard 100% Original License Key Activation Online Microsoft Windows Server 2019 Standard 100% Original License Key

Grote Afbeelding :  Originele de Vergunningssleutel van Standard 100% van de activerings Online Microsoft Windows Server 2019 Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Armenië
Merknaam: microsoft
Certificering: Microsoft Server
Modelnummer: de norm van de winstserver 2019
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1piece
Prijs: $55piece
Verpakking Details: Stukken
Levertijd: 1-5days
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000pieces/day
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: de norm van de winstserver 2019 Taal: multitaal
Garantie: 1 jaar Schipmanier: Per e-mail
levertijd: Binnen 24 uur Ondersteuning: Windows/MAC
Hoog licht:

microsoft de standaardvergunning van de venstersserver 2016

,

de norm van de Mej.server 2016

Originele de Vergunningssleutel van Standard 100% van de activerings Online Microsoft Windows Server 2019

 

De Kern van Microsoft Windows Server 2019standard 16

Hef uw die onderneming met een besturingssysteem van de overzichtsserver wordt gebouwd op om de meest veeleisende projecten van vandaag te behandelen. Vereenvoudigen de de snijkanthulpmiddelen van Microsoft Windows Server 2019 Standaarddieeigenschappen en de infrastructuurinnovaties worden ontworpen om gebruikers te helpen bevoorrechte identiteiten beheren, beheer van HCI-plaatsingen, en breiden foutloos datacenters tot de wolk uit. Hier, kunt u een officiële kleinhandelsnorm van de downloadmicrosoft windows server 2019 (Kern 16), met vrije installatiesteun van onze Zilveren partners van Microsoft bij Vertrouwd op Technologie-Team krijgen. Neem uw zaken op het volgende niveau met dit overzichtsbesturingssysteem. Geef opdracht tot uw 16 kernversie hier van Microsoft Windows Server 2019norm.

*Note dat deze vergunning voor Windows Server 2019 Standard 16, is en de geen Vergunningen van de Cliënttoegang omvat. (CALS) voor meer informatie over CAL die, controleer onze CAL Gids vergunning geven.

Recentst in Server 2019

  • Breid me datacenter tot de wolk uit. Slechts biedt Microsoft de verenigbare hybride diensten, met inbegrip van een gemeenschappelijk identiteitsplatform met Active Directory, een gemeenschappelijk die gegevensplatform aan op SQL Servertechnologieën, en hybride beheer en veiligheid wordt voortgebouwd.
  • Beveilig het besturingssysteem. Ontdek en richt veiligheidsbreuken met geïntegreerde Windows Defender Geavanceerde Bedreigingsopsporing. De hulp verhindert gastheerbinnendringen met Windows Defender exploiteert Wacht, die onderaan apparaten tegen aanvalsvectoren sluit en gedrag blokkeert in malwareaanvallen die algemeen wordt gebruikt.
  • Moderniseer apps sneller met containersteun. De Windows Server 2019 levert een kleiner beeld van de Server Corecontainer voor snellere download en biedt verbeterde steun voor aan gegevens verwerkt, opslag, en voorzien van een netwerk van Kubernetes-clusters en het de Containerplatform van Red Hat OpenShift.

Windows Server 2019 Standard64 bits - Vergunning - Kern 16

Geen kwestie waar u uw organisatie wilt nemen - wordt daar met Windows Server - het besturingssysteem dat aan het tempo van uw zaken vernieuwt.

De vensters is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft.

De Windows Server 2019 Standard is het nieuwe wolk-klaar besturingssysteem dat uw huidige werkbelasting terwijl het introduceren van nieuwe technologieën steunt die het aan overgang gemakkelijk maken om gegevensverwerking te betrekken wanneer u klaar bent. Het levert krachtige nieuwe lagen van veiligheid samen met azuurblauw-Geïnspireerde innovatie voor de toepassingen en de infrastructuur die uw zaken aandrijven. Elke aankoop omvat 16 kernvergunningen en kan worden gebruikt om twee Besturingssysteemmilieu's in werking te stellen - of virtueel of fysiek. Als uw server meer dan 16 kernen heeft, zult u extra vergunningen moeten kopen.

 

Originele de Vergunningssleutel van Standard 100% van de activerings Online Microsoft Windows Server 2019 0

   
   
   

 

Originele de Vergunningssleutel van Standard 100% van de activerings Online Microsoft Windows Server 2019 1

Originele de Vergunningssleutel van Standard 100% van de activerings Online Microsoft Windows Server 2019 2

Contactgegevens
Mango software Technology Co,Ltd

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons