De Technologieco van de mangosoftware, Ltd is een Microsoft Verklaarde Partner (MCP), aangezien een met een prijs bekroonde verkoper van uw favoriete software, Ons doel de beste prijzen moet aanbieden, en ervoor zorgen dat u het beste product vindt om uw behoeften te passen.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenMicrosoft Windows 8,1 Beroeps

De nieuwe versieoem sleutel van de de software kleinhandelsvergunning van Pakketmicrosoft met DVD-downloadvensters 10 Pro Koreaanse Taal

De nieuwe versieoem sleutel van de de software kleinhandelsvergunning van Pakketmicrosoft met DVD-downloadvensters 10 Pro Koreaanse Taal

New version OEM Package Microsoft software retail license key with DVD download Windows 10 Pro Korean Language
New version OEM Package Microsoft software retail license key with DVD download Windows 10 Pro Korean Language New version OEM Package Microsoft software retail license key with DVD download Windows 10 Pro Korean Language New version OEM Package Microsoft software retail license key with DVD download Windows 10 Pro Korean Language New version OEM Package Microsoft software retail license key with DVD download Windows 10 Pro Korean Language New version OEM Package Microsoft software retail license key with DVD download Windows 10 Pro Korean Language New version OEM Package Microsoft software retail license key with DVD download Windows 10 Pro Korean Language

Grote Afbeelding :  De nieuwe versieoem sleutel van de de software kleinhandelsvergunning van Pakketmicrosoft met DVD-downloadvensters 10 Pro Koreaanse Taal Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Koreaans
Merknaam: microsoft
Certificering: microsoft
Modelnummer: win10 beroeps
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: skpye:live:572426422
Verpakking Details: DVD-pakket
Levertijd: 2-3 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000 stuks per week
Gedetailleerde productomschrijving
software: Vensters 10 Pro Ondersteuning: multitaal
Garantie: Leven na activering Vergunning: Ambtenaar
Versie: OEM DVD Besturingssysteem: Vensters 10 Pro
Hoog licht:

Vensters 8

,

1 Besturingssysteem

De nieuwe versieoem sleutel van de de software kleinhandelsvergunning van Pakketmicrosoft met DVD-downloadvensters 10 Pro Koreaanse Taal

 

 • Sommige spelen en programma's zouden een grafiekkaart kunnen vereisen compatibel met DirectX 10 of hoger voor optimale prestaties.

 • Cortana is slechts nu verkrijgbaar op Vensters 10 voor de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, China, Frankrijk, Italië, Duitsland en Spanje.

 • Een internetverbinding wordt vereist om de verbetering uit te voeren. Vensters 10 is een groot dossier over 3 GB en de Internettoegang (ISP) prijzen zouden kunnen van toepassing zijn.

 • Upgradeability van een apparaat omvat factoren voorbij de systeemspecificatie. Dit omvat bestuurder en ingebouwde programmatuursteun, app-compatibiliteit en eigenschapsteun, ongeacht al dan niet het apparaat de minimumsysteemspecificatie voor Vensters 10 ontmoet.

 • Als de anti-anti-malwaretoepassing compatibel en huidig is, zal uw toepassing tijdens de verbetering aan Vensters 10 worden bewaard

 • Windows 7-de bureaubladgadgets zullen als deel van het installeren van Vensters 10 worden verwijderd.

 • Het aantal toepassingen dat kan worden gebroken zal afhangen van de minimumresolutie voor de toepassing.

 • Om aanraking te gebruiken, wenst u een tablet of een monitor die multi-aanraking steunt.

Huisvriend maar Vers

Vensters 10 Pro brengt de beste eigenschappen van Windows 7 en Windows 8 bijeen. Het menu Start is achter en combineert die met live-tegels u bijgewerkt te houden. Vensters 10 kenmerkt gloednieuwe apps zoals Post, Foto's, Kaarten, Groef, Films & TV. OneDrive laat u al uw informatie in de wolk houden zodat kunt u tot het op om het even welke Vensters 10 gemakkelijk toegang hebben apparaat.

 

Geen Nieuwe Nodig Hardware

Vensters 10 Pro heeft minimale systeemvereisten die het gemakkelijk maken om op uw huidige computer te installeren. Als uw computer Windows 7 of Windows 8 dan in werking stelt kunt u Vensters 10 gemakkelijk installeren. De automatische veiligheidsupdates houden u bijgewerkt en beschermd.

 

Vensters 10 Huis versus Pro, Welke Vensters is Juist voor u?

Vensters 10 Huis en Pro zijn definitief hier en zij zijn volledig van grote eigenschappen. Vensters 10 Huis omvat een terugkeer van de het Menu Start, Cortana, de Batterijbesparingwijze, de Apparaatversleuteling, de Virtualisatie, Microsoft-Rand, en veel meer. Een grote keus voor uw PC thuis.

Vensters 10 Pro omvat al functionaliteit van Vensters 10 Huis plus extra bedrijfs en veiligheidseigenschappen. Vensters 10 Pro komt met het Beheer van het Groepsbeleid, de capaciteit om zich bij een Domein aan te sluiten, Bitlocker, Extern bureaublad, en Microsoft-Paspoort. Een ideale keus als u kleine tot middelgrote zaken in werking stelt of als u geavanceerde veiligheid zoekt.

Gelieve van nota te nemen, als u Windows Vista hebt of Windows XP u zal moeten SCHOON doen INSTALLEERT alvorens aan Vensters 10 te bevorderen installeerde.

 

 • Bewerker: 1 Gigahertz (GHz) of sneller
 • RAM: 1 gigabyte (GB) (met 32 bits) of 2 GB (64 bits)
 • Vrije harde schijfruimte: 20 GB
 • Grafiekkaart: Microsoft DirectX 9 grafiekapparaat met WDDM-bestuurder
 • Een Microsoft-account en een Internettoegang
 • Vertoning: 1024 x 600 of hierboven

Veiliger

Houd uw dossiersbrandkast met BitLocker, en breng dezelfde veiligheid op verwijderbare opslagapparaten met BitLocker ertoe om te gaan. Vensters 10 Pro omvat Windows Defender-ook Antivirus, die de macht van de wolk, de brede optica, machine het leren, en gedragsanalyse om uw apparaten tegen het te voorschijn komen te beschermen, verfijnde bedreigingen gebruikt. Plus, verzekeren de automatische updates u volledige, aan de gang zijnde bescherming tegen huidige en toekomstige bedreigingen hebt


Cortana

Cortana is uw persoonlijke digitale medewerker. Zij kan berichten over benoemingen en uiterste termijnen verstrekken, documenten voorstellen u voor een aanstaande vergadering kunt vereisen, en uw groepsagenda synchroon houden. Creeer me gemakkelijk, wijzig, en open lijsten met enkel uw stem. En Cortana integreert met andere Windows-app, zoals Kleverige Nota's, foutloos Inktherinneringen, en Microsoft-Taakgebeurtenissen.

 

Extern bureaublad

Login aan uw PC of de tablet en heeft toegang vrijwel overal tot uw veilig dossiers, omslagen, en apps van. Allen u wenst is een een verbinding en Extern bureaublad van Internet. Het begin die een document in het bureau uitgeven, houdt werkend aan het in de koffiewinkel op uw telefoon, en eindigt omhoog op uw huispc.

Venstersinkt

Vang grote ideeën alvorens zij weg met Venstersinkt uitglijden. Heb toegang snel tot een Werkruimte van de Venstersinkt met de klik van een digitale pen of recht van uw taskbar. U kunt de Inktwerkruimte zelfs uittrekken alvorens het programma te openen. En krachtig paar het inkten met Bureau en andere apps voor het slimme nota nemen, gemakkelijke documentprijsverhoging, en het nauwkeurige schetsen of trekken.


Bureau

De multitasking eigenschappen van Vensters 10 paar volkomen met Bureau. U kunt schikken het uw scherm nochtans u wil. Slaag veelvoudig Bureau apps en gemakkelijk doc. op het één scherm, en moeiteloos onverwachte tot vier van hen erin om uw werkruimte te optimaliseren. U kunt de gedeelde rand van gebroken apps aan ook glijden waar u het wilt, gemakkelijk resizing beide apps in één enkele motie.

Microsoft-Rand

Microsoft-de Rand is snellere, veiligere die browser voor Vensters 10 wordt gebouwd. Het heeft voor het moderne Web geoptimaliseerd, maar nog compatibel met erfenis apps en plaatsen geweest. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel uw markeringen met anderen. Gebruik de lezingsmening om afleiding te elimineren zodat kunt u efficiënter werken. Er is ook een betere adresbalk om u te helpen dingen sneller vinden.

 

Vensters Hello

Teken binnen aan uw Venstersapparaten met Vensters Hello in minder dan 2 seconde-3 keer sneller dan een wachtwoord. De gezichts of vingerafdrukerkenning verleent onmiddellijke toegang, en u hebt altijd de optie om een SPELD als steun te behouden. Het is de onderneming-rang manier om Venstersapparaten veiliger te houden.

 

 

 

 

Om het even welke rente, pls contacteert me

 

Skpye/wechat: +85253776975

 

Whatsapp: +8613246776227

 

 

Contactgegevens
Mango software Technology Co,Ltd

Contactpersoon: Alice

Tel.: +8615012696760

Direct Stuur uw aanvraag naar ons