De Technologieco van de mangosoftware, Ltd is een Microsoft Verklaarde Partner (MCP), aangezien een met een prijs bekroonde verkoper van uw favoriete software, Ons doel de beste prijzen moet aanbieden, en ervoor zorgen dat u het beste product vindt om uw behoeften te passen.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenVensters 10 Prooem

Multitaal FQC 08929 Microsoft Windows 10 Prooem pakoem DVD vensters met 64 bits met 32 bits 10 van de pakketwin10 Productcode pro

Multitaal FQC 08929 Microsoft Windows 10 Prooem pakoem DVD vensters met 64 bits met 32 bits 10 van de pakketwin10 Productcode pro

Multi Language FQC 08929 Microsoft Windows 10 Pro OEM pack 32Bit 64bit OEM DVD package Win10 Product Key windows 10 pro
Multi Language FQC 08929 Microsoft Windows 10 Pro OEM pack 32Bit 64bit OEM DVD package Win10 Product Key windows 10 pro Multi Language FQC 08929 Microsoft Windows 10 Pro OEM pack 32Bit 64bit OEM DVD package Win10 Product Key windows 10 pro Multi Language FQC 08929 Microsoft Windows 10 Pro OEM pack 32Bit 64bit OEM DVD package Win10 Product Key windows 10 pro Multi Language FQC 08929 Microsoft Windows 10 Pro OEM pack 32Bit 64bit OEM DVD package Win10 Product Key windows 10 pro

Grote Afbeelding :  Multitaal FQC 08929 Microsoft Windows 10 Prooem pakoem DVD vensters met 64 bits met 32 bits 10 van de pakketwin10 Productcode pro Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: USA/Germany /Russia/HK
Merknaam: MICROSOFT
Certificering: MICROSOFT
Modelnummer: Microsoft Windows 10 Pro
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 2PCS
Prijs: Contact me : alice@sztxsoft.com
Verpakking Details: OEM wit enveloppakket
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram enz.
Levering vermogen: 1000 stuks per dag
Gedetailleerde productomschrijving
Modelaantal: Windows10 pro Versie: Internet
Garantie: Leven overbrenging: DHL.EMS, UPS, FEDEX
Pakket: DVD DVD: met 64 bits met 32 bits
Activering: online kostuum voor: 1PC 1KEY
Hoog licht:

vensters 10 professionele oem sleutel

,

Vensters 10 Product Zeer belangrijke Sticker

Multitaal FQC 08929 Microsoft Windows 10 Prooem pakoem DVD vensters met 64 bits met 32 bits 10 van de pakketwin10 Productcode pro

 

 

Productomschrijving
 

Vensters 10 Pro is vertrouwd, makkelijk te gebruiken, en ingepakt met grote nieuwe eigenschappen voor het blijven georganiseerd, het zijn productief, en het beheren van uw zaken. Het heeft alles dat Vensters 10 huis, plus extra mogelijkheden voor encryptie, Verre login heeft, die tot virtuele machines, en meer leiden.

Vensters 10 is uw partner in het maken van dingen gebeuren. Krijg snel opstarten, een vertrouwd nog uitgebreid Menu Start, en grote nieuwe manieren om materiaal dat zelfs over veelvoudige apparaten wordt gedaan te krijgen. U zult ook van de innovatieve eigenschappen zoals nagelnieuwe browser houden die voor online actie wordt gebouwd, plus Cortana, de persoonlijke digitale medewerker die u over uw dag helpt.

 

Rquirements

 

Vereiste Bewerker 1 GHz bewerker of sneller
Vereist Geheugen 1 GB RAM voor met 32 bits; 2 GB voor 64 bits
Vereiste Harde schijfruimte Tot 20 GB beschikbare vasteschijfruimte
Vereiste videokaart beeldschermresolutie 800 x 600 of hoger. DirectX® 9 grafiekbewerker met WDDM-bestuurder
Vereiste connectiviteit Internettoegang (de prijzen kunnen van toepassing zijn)
Andere systeemvereisten Microsoft-account die voor sommige eigenschappen wordt vereist. Het letten op DVDs vereist afzonderlijke playbacksoftware

Producteigenschappen:

Vertrouwd en makkelijk te gebruiken.

Het vertrouwde Menu Start is achter en beter dan ooit, te geven hebt u snel tot aan uw belangrijkste dingen toegang. En de Vensters werkt met meer hardware en software, met inbegrip van wat u reeds hebt.

 

Snel en vlot.

Vensters 10 begint snel, hervat en stelt apps zo regelmatig snel nog oudere machines in werking voelen opnieuw jong. En de nieuwe Batterijbesparingeigenschap helpt u langer werken en spelen dan voordien.

 

Vrede van mening.

Vensters 10 heeft meer veiligheidseigenschappen dan ooit en, met automatische updates, helpt het u op de recentste en grootste eigenschappen en de veiligheid huidig blijven.

 

Vensters 10 verenigbaarheid.

Vensters 10 wordt ontworpen compatibel om met programma's te zijn die op Windows 7 of Vensters 8/8.1 lopen. En uw doc. en dossiers worden bewaard zodat te hoeven u niet om zich over dingen ongerust te maken die verloren worden.

 

Uw eigen digitale medewerker.

Cortana is uw echt persoonlijke digitale medewerker die over al uw Vensters 10 apparaten werkt om u te helpen dingen gedaan krijgen.

 

Een warm onthaal.

Met Vensters Hello, begroet uw apparaat u door naam en laat u login met enkel een blik of een aanraking - het is sneller en veiliger en er is geen behoefte om in een wachtwoord te typen.

 

Nagelnieuwe browser.

Microsoft-de Rand is nagelnieuwe browser die tot het Webwerk de manier maakt u doet. U kunt zelfs op webpagina's schrijven of typen en gemakkelijk de markeringen met anderen delen.

 

Multi-doend.

Krijg grote nieuwe manieren te blijven georganiseerd en productief te zijn. U kunt tot vier apps op het één scherm gemakkelijk breken en virtuele bureaubladen creëren wanneer u meer ruimte nodig hebt.

 

Groot voor Bureau.

Vensters 10 is de perfecte partner voor het runnen van de grootste de productiviteitsreeks van de wereld met inbegrip van Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Afzonderlijk verkocht Microsoft Office.

 

Recht voor zaken

Sluit me aan bij uw Domein.

U kunt met uw bedrijfs of schooldomein of Azuurblauw Active Directory verbinden om netwerkdossiers, servers, printers, en meer te gebruiken.

 

Verbeterde encryptie.

Breng extra veiligheid met BitLocker ertoe helpen uw gegevens met encryptie en veiligheidsbeheer beschermen.

 

Verre login.

Vensters 10 laat u aan login met Extern bureaublad om uw Propc binnen te ondertekenen en te gebruiken terwijl thuis of op de weg toe.

 

Virtuele machines.

Creeer en stel virtuele machines met hyper-V in werking zodat kunt u meer dan één besturingssysteem op zelfde PC tegelijkertijd in werking stellen.

 

Uw apps in de Opslag.

Vensters 10 laat u uw eigen privé app sectie in de Windows Store voor geschikte toegang tot bedrijftoepassingen tot stand brengen.

 

 

Vensters 10 Huis versus Pro, Welke Vensters is Juist voor u?

 

Vensters 10 Huis en Pro zijn definitief hier en zij zijn volledig van grote eigenschappen. Vensters 10 Huis omvat een terugkeer van de het Menu Start, Cortana, de Batterijbesparingwijze, de Apparaatversleuteling, de Virtualisatie, Microsoft-Rand, en veel meer. Een grote keus voor uw PC thuis.

Vensters 10 Pro omvat al functionaliteit van Vensters 10 Huis plus extra bedrijfs en veiligheidseigenschappen. Vensters 10 Pro komt met het Beheer van het Groepsbeleid, de capaciteit om zich bij een Domein aan te sluiten, Bitlocker, Extern bureaublad, en Microsoft-Paspoort. Een ideale keus als u kleine tot middelgrote zaken in werking stelt of als u geavanceerde veiligheid zoekt.

 

 

 

Multitaal FQC 08929 Microsoft Windows 10 Prooem pakoem DVD vensters met 64 bits met 32 bits 10 van de pakketwin10 Productcode pro 0

 

Multitaal FQC 08929 Microsoft Windows 10 Prooem pakoem DVD vensters met 64 bits met 32 bits 10 van de pakketwin10 Productcode pro 1

 

 

 

Contactgegevens
Mango software Technology Co,Ltd

Contactpersoon: Alice

Tel.: +8615012696760

Direct Stuur uw aanvraag naar ons